O nama

O nama

O kompaniji Mikrotec Optika d.o.o.

Mikrotec Optika je kćerka firma kompanije Mikrop AG iz Švajcarske, koja posluje na međunarodnom nivou i već četiri decenije razvija i proizvodi minijaturizovane optičke sisteme za najviše zahteve. Sedište Mikrotec Optike je u Kaću i u Srbiji smo od 2007. godine. Naša kompanija jedna je od vodećih u svetu po pitanju razvoja i proizvodnje sistema mikro-optike za medicinsku tehniku i druga high-tech tržišta.

Naša istorija

2007

Mikrotec Optika osnovana je 2007. godine

2009

Prva sertifikacija po ISO 90001:2008

2017

Otvaranje nove hale i preseljenje kompletne proizvodnje u novi proizvodni pogon

2018

Sertifikacija po ISO 90001:2015

Kompanijski brendovi

Ko smo mi?

Kompanija Mikrotec Optika je kćerka firma kompanije Mikrop AG iz Švajcarske.

Mikrop AG je kompanija koja posluje na međunarodnom nivou i već četiri decenije razvija i proizvodi minijaturizovane optičke sisteme za najviše zahteve. Kupci koji posluju na međunarodnom nivou u Evropi, Severnoj Americi i Aziji cene ovo dragoceno tehničko znanje i imaju koristi od inteligentnih rešenja u preciznoj optici.

Sedište Mikrotec Optike je u Kaću i u Srbiji smo od 2007. godine. Naša kompanija jedna je od vodećih u svetu po pitanju razvoja i proizvodnje sistema mikro-optike za medicinsku tehniku i druga high-tech tržišta. Mikrotec Optika bavi se obradom optičkih sočiva, mikro-optike prečnika od 0,40 mm do 6,00 mm po švajcarskoj tehnologiji rada. Radna mesta su u 95% slučajeva sedeća, a operateri u proizvodnom pogonu rade za mašinama veličine standardnog radnog stola.

Kako je raditi s nama?

Sadašnja proizvodna hala izgrađena je 2017. godine po najnovijim tehnološkim standardima. Uslovi rada u proizvodnom pogonu su slični laboratorijskim uslovima. Osvetljenje u proizvodnom pogonu je prirodno, prozori su od poda do plafona, u celom proizvodnom delu hale.

Kompanija Mikrotec Optika aktivno gradi svoju budućnost i ide u korak sa promenama i tržišnim inovacijama. Ono što pre svega karakteriše Mikrotec Optiku jeste tim. Naši zaposleni naš su najvredniji resurs bez kog sve što smo do sada postigli, ne bi bilo moguće. Svesni toga, trudimo se da obezbedimo najadekvatnija radna mesta i radno okruženje koje će doprineti tome da se svako od nas oseća da tu i pripada.

Predstavnici naše kompanije

Višnja Malidžan

Direktor

visnja.malidzan@mikrop.com

Aleksandra Anđelić

Personal

aleksandra.andjelic@mikrop.com

Slađana Bardak

Finansije i administracija

sladjana.bardak@mikrop.com

Šta naši zaposleni kažu o nama?